top of page

Een knuffel in een envelopje

Vind je het leuk om te weten hoe de samenwerking van Ilse (I-Designed) en mij tot stand is gekomen? Ik had al een hele hoop mooie kaartjes van Ilse voorbij zien komen, en zelfs als een keer foto's mogen maken voor een geboortekaartje dat Ilse ontworpen heeft. Toen ik zelf in verwachting was, wist ik ook meteen dat Ilse het geboorte kaartje moest gaan ontwerpen. Ik had wat ideetjes in mijn hoofd en Ilse heeft dit perfect uitgewerkt. Ik ben nog steeds super blij met het geboortekaartje van Scottie!

Dus toen Ilse mij met het idee om samen mooie wenskaarten te maken benaderde was ik meteen enthousiast! In deze gekke tijd waar we niet eventjes bij elkaar op de koffie kunnen gaan, of gezellig samen een broodje kunnen eten is het extra leuk om iemand te laten weten dat je hem of haar mist. Met dat idee in ons hoofd hebben we 5 kaartjes gemaakt, ik heb de foto's gemaakt, en Ilse de kaartjes ontworpen. Deze hebben we laten drukken en hier zijn nu hele mooie setjes van 5 kaarten van gemaakt. Wij zijn super blij met het eindresultaat!

Afgelopen week zijn de wenskaarten online gekomen en wat hebben we al veel leuke en lieve reacties mogen ontvangen.

Leuk detail, alle foto's die op de kaartjes zijn gebruikt zijn in Groesbeek gemaakt.

Te leuk toch om dit op je deurmat te vinden!

Een setje wenskaarten koop je voor 9,95, woon je in Groesbeek? Dan komen we de kaarten persoonlijk bij je bezorgen, woon je buiten Groesbeek, dan komt er 4,00 aan verzendkosten bij. Je mag de kaartjes natuurlijk ook bij ons ophalen.

Wil je een setje kaarten bestellen, vul dan het contact formulier in met je gegevens, of stuur een berichtje via Facebook of Instagram.

Liefs Sanne

www.i-designed.nl

www.sannenillessenfotografie.com

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page