Een knuffel in een envelopje

Afgelopen week zijn de wenskaarten die Ilse van I-Designed en ik samen hebben gemaakt online gekomen en wat hebben we al veel leuke en lieve reacties mogen ontvangen.

Toen Ilse mij met dit idee benaderde was ik meteen enthousiast! In deze gekke tijd waar we niet eventjes bij elkaar op de koffie kunnen gaan, of gezellig samen een broodje kunnen eten is het extra leuk om iemand te laten weten dat je hem of haar mist. Dus met dat idee in ons hoofd hebben we 5 kaartjes gemaakt, ik heb de foto's gemaakt, en Ilse de kaartjes ontworpen. Deze hebben we laten drukken en hier zijn nu hele mooie setjes van 5 kaarten van gemaakt.

Leuk detail, alle foto's die op de kaartjes zijn gebruikt zijn in Groesbeek gemaakt.

Te leuk toch om dit op je deurmat te vinden!

Een setje wenskaarten koop je voor 9,95, woon je in Groesbeek? Dan komen we de kaarten persoonlijk bij je bezorgen, woon je buiten Groesbeek, dan komt er 4,00 aan verzendkosten bij. Je mag de kaartjes natuurlijk ook bij ons ophalen.

Wil je een setje kaarten bestellen, vul dan het contact formulier in met je gegevens, of stuur een berichtje via Facebook of Instagram.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten