top of page

Kidsshoot

Bij dit soort shoots loop ik altijd met een big smile op mijn gezicht! Ik word er zo blij van dat kinderen geen angst voor de camera kennen.

Ze zijn er totaal niet mee bezig of ze wel "mooi" op de foto staan, en juist daarom kan ik dan de mooiste foto's maken.

Voor een kinder of familieshoot kiezen we samen een mooie locatie uit waar we de foto's gaan maken. Ik probeer dit zo min mogelijk te regisseren, zo kan ik de meest spontane momenten vast te leggen.

Lekker rondrennen op de hei, klimmen in het bos of huppellen door het park. Samen met papa en mama, of alleen. Alles leg ik vast zodat jullie naderhand een mooie herinnering aan een leuke ochtend of middag hebben. 

Vriendinnenshoot

Samen met je vriendinnen herinneringen maken en ze tegelijkertijd vast laten leggen, super leuk om dit tijdens een leuke fotoshoot te doen, eventueel met een leuk thema!

 

Ook hiervoor gaan we naar een mooie locatie om de foto's te maken. Of je nu met z'n tweeën of met z'n zessen bent, en of je nu 12 of 30 bent, samen met je vriendinnen op de foto gaan is altijd leuk! En hoe leuk is het om jaren later nog terug te kijken op deze foto's en te zien hoeveel plezier jullie hadden?!

1058464570_lowres.jpg
Anker 1

Pakketten

Kids/Familyshoot

€195 tot 4 personen, voor ieder extra persoon komt er €10,00 bij

Wat krijg je hiervoor?

Shoot van ca. 1 uur op een mooie buitenlocatie

Professionele nabewerking, combinatie van kleur en zwart/wit

Foto's worden binnen 2 weken digitaal aangeleverd

Extra optie:

€32,50

Luxe mini album

(Buiten Groesbeek word er €0.35ct per gereden km gerekend)

Anker 2
Anker 3
bottom of page