top of page

Minishoot dagen


Ibizashoot

Na alle leuke reacties op de kerst en valentijnsshoot heb ik besloten om vaker van deze thema dagen te gaan organiseren. Het thema Ibiza kwam meteen in me op dus hier ben ik mee begonnen, en wat een succes was dit. Ik kreeg zoveel aanmeldingen voor de 1e dag dat ik meteen nog een extra dag in kon plannen. Helaas heb ik toch nog een aantal mensen teleur moeten stellen omdat ook de 2e dag binnen no-time volgeboekt was. Maar... er volgt snel meer!

Wat zo leuk is aan deze dagen, is dat de shoot maar een kwartiertje duurt. De kids hoeven zich dus niet zo lang te concentreren. Ook zijn vaak helemaal onder de indruk van alle leuke props die klaar staan zoals met de Ibizashoot het tipitentje en bambi! Geen straf dus om even te lachen voor de camera, en tussendoor maak ik de leukste spontane foto's.

Voor mij waren het echt 2 topdagen, ik had prachtig weer, een super locatie, mooie props, vrolijke kleurtjes en allemaal leuke kids voor mijn lens! Wat wil je nog meer?!

Zo leuk om zoveel kindjes op 1 dag te kunnen fotograferen.

Volgende edities

Voor de volgende minishootdag heb ik ook al weer een leuk idee in gedachten, dit keer zal de shoot een wat stoerder tintje krijgen. Heel anders dus als de voorgaande edities maar het principe blijft het zelfde. Deze dag zal waarschijnlijk in September plaats gaan vinden, dus wil je je hier straks voor opgeven, houd dan mijn Facebook pagina in de gaten en zorg dat je er op tijd bij bent :)

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page