top of page

Tim en Veronique - Klooster Graefenthal, Goch Duitsland

Oke, dit is toch wel heel speciaal.. Het huwelijk van mijn lieve zwager en schoonzusje. Ik was al betrokken bij het aanzoek, en daarna werd ik ook nog als ceremonie meester gevraagd. Super spannend, maar vooral heel erg leuk! Maar omdat deze taak niet zo goed te combineren valt met het fotograferen van een bruiloft heb ik het fotograferen vanaf de ceremonie uit handen gegeven aan Odiza Fotografie.

Al bijna een jaar aan het plannen en dan is eindelijk de grote dag aangebroken, best spannend of alles uitpakt zoals we in gedachten hadden. Staat het prieeltje mooi aan het water, staan er genoeg stoelen, is de taart heel aangekomen op de locatie, zijn we de ringen niet vergeten, heb ik nog tijd om mezelf om te kleden tussen alle bedrijven door. Gelukkig, alles is goed gekomen!

Vrijdag ochtend 30 juni om 7:45 stond ik bij Veronique voor de deur. Terwijl mijn nichtje nog lekker in haar pyjamaatje rond liep werd Veronique in de krullers gezet, waarna ze de make-up in ging kon kleine Bodhi's haar gedaan worden. Als een echt prinsesje ging ze er mooi voor zitten. Tussendoor snel naar mijn schoonouders waar Tim zichzelf aan mocht gaan kleden. Hij had, zoals het hoort, die nacht bij zijn ouders geslapen. Toch wel mooi om dit zo te doen. Tussen het fotograferen door nog even de laatste dingen doorgenomen die geregeld moesten worden en weer snel terug naar Veronique. (Maar goed dat ik een goede multi-tasker ben.) De laatste hand werd aan de make-up gelegd en toen mocht ze in haar jurk, toch altijd wel een heel speciaal moment. Vanaf dat moment ben je echt een bruidje. Bodhi's nageltjes werden nog even gelakt en toen mocht ook zij haar mooie "kriebeljurkje" aan.

Om 11:00 hadden familie en vrienden zich buiten verzameld voor het ophaal moment, eindelijk zag dit mooie paar elkaar voor het eerst. Niet alleen Veronique kon het niet drooghouden op dat moment, ook ik moest even slikken... Terwijl er met alle vrienden en familie rustig een broodje werd gegeten kon ik zelf door de kapster onder handen genomen worden. Weer een vinkje van mijn checklist af!

Daarna ben ik samen met mijn nichtje met een auto vol bloemen naar Klooster Graefenthal gereden. Heel voorzichtig zodat niets om zou vallen kwamen we aan bij het Klooster, omdat we de dag van te voren alles al versierd hadden hoefden we nu niet veel meer te doen. Nog even het prieeltje op bouwen en alle bloemen klaar zetten en toen meteen door met de loveshoot. Tussen de loslopende kippen en pauwen in kon ik de mooiste plaatjes schieten. Bij dit klooster kun je rond blijven lopen, in ieder hoekje vind je wel een mooi plekje om foto's te maken. Wat ook heel fijn was is dat ik een fijn hulpje had, mijn nichtje Bodhi hielp maar al te graag met mama's sluier vast houden, papa en mama aan het lachen maken en natuurlijk de show te stelen als ze zelf ook op de foto mocht!

En toen... was het tijd voor mij om mijn camera neer te leggen. Heel erg raar om na al die mooie bruiloften gefotografeerd te hebben nu zelf weer eens als gast een ceremonie bij te wonen. Maar ik moet eerlijk zeggen, het is echt genieten! Natuurlijk denk ik honderduizend keer, ooh dit is een mooi moment, oeh deze blik is prachtig, jaa alle gasten lachen, yes, ze pakken elkaars hand vast. Bij al die mooie momentjes om vast te leggen blijf ik denken als fotograaf, maar ik ben ervan overtuigd dat Marsha (Odiza Fotografie) die momentjes ook allemaal gezien heeft en Tim en Veronique hier straks nog heerlijk van kunnen nagenieten. Mijn hart maakt echt een sprongetje bij dit soort ceremonies, jeetje was is Jessi van Oui-Yes-Si een leuke ceremonie spreker. Zo'n persoonlijke, sfeervolle en speciale ceremonie.

Gelukkig bleef het weer goed en kon er ook buiten geproost worden, en werden we getrakteerd worden op een stuk van de prachtige naked cake van Sandtaartje. Daarna hebben we heerlijk gegeten in de kruisgang van het klooster, na het eten nog even de finishing touch gegeven aan de zolder waar het feest werd gehouden. En na het ontvangen van de gasten was het tijd voor mij om mijn hakken uit te gooien, sneakers aan te doen om de rest van de avond op de dansvloer door te brengen.

WAT EEN TOP DAG!

Hair: Mirna Gielen

Make-up: Melissa Martinius

Dress: Bruidshuis Diana

Bridesmaids dress: So Cute Fashion

Suit: Hoogenboom Men

Rings: Juwelier de Tijd

Cake: Sandtaartje

Flowers: Tuinwereld Malden

Location: Klooster Graefenthal

Photography: Sanne Nillessen Fotografie & Odiza Fotografie

Music: DV Music

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page