top of page

Ivo en Birgit - t' Sfeerhuys de Looimolen, Nijmegen

Op 26 Mei was het eindelijk zo ver, een prachtige zonnige vrijdag na hemelvaart. Om 11:00 werd ik in Birgit's ouderlijk huis in Malden verwacht om foto's te maken van het aankleden. Nadat er eerst een spin uit haar trouwjurk werd gevist kon het aankleden beginnen. Samen met haar zus en vriendin kreeg Birgit haar mooie jurk aan.

Een uurtje later stond Ivo voor de deur met een fel gele mini cooper. Daar mocht hij zijn bruid voor het eerst zien in het bijzijn van verschillende familie leden. Na het ophaal moment zijn we naar het valkenhof park in Nijmegen gegaan om foto's te maken. Maar voor we met de echte loveshoot begonnen hebben Ivo en Birgit de geloften aan elkaar voorgelezen, heel intiem met z'n tweetjes, op een mooi p[ekje onder de bomen.

Na de loveshoot op naar de locatie, waar alle vrienden en familie al stonden te wachten op het bruidspaar. Wat heel speciaal was is dat Birgit werd weg gegeven door haar opa. Eerst de drie bruidsmeisjes, en daarna bracht haar trotse opa Birgit naar haar aanstaande man. Terwijl de molen flink aan het draaien was kon iedereen genieten van een prachtige, persoonlijke ceremonie. Twee vrienden van het bruidspaar hebben de hele ceremonie aan elkaar gepraat, en één daarvan heeft zich zelfs laten beëdigen voor één dag. Hoe leuk is het als je door je vriendin getrouwd wordt?!

Na de ceremonie stond er nog een verassing met 2 duiven te wachten. Nadat deze los gelaten werden was het tijd om te proosten, en de taart aan te snijden. Het was een heerlijk ontspannen middag buiten in het zonnetje.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page