top of page

Bas en Linsey - Wijnhoeve van Ditshuizen, Groesbeek

Wedding Weekend, part II

Na de geweldige bruiloft op Vrijdag, was het Zaterdag de beurt aan Bas en Linsey om elkaar het ja woord te geven. Weer was de locatie echt een pareltje, een groot prieel tussen de druivenstruiken. Alles was prachtig aangekleed met gekleurde lampionnen, mooie veldboeketten, kant, kaarsjes en lampjes. Wat heb ik dit jaar toch een geluk gehad met al die prachtige locaties!

Dit keer geen standaard ophaalmoment, Bas zag Linsey voor het eerst tijdens de ceremonie. Nadat ze weg gegeven werd door haar broer stond Bas zijn aanstaande op te wachten boven aan het prieeltje omringd door alle familie en vrienden. Een heel speciaal moment. Linsey in een prachtige kanten jurk, samen met hun dochtertje Tesse. Midden in de wijngaard, het zonnetje dat steeds harder begon te schijnen, het uitzicht over de druivenstruiken, Tesse die tussendoor nog even de show stal, het was een prachtige ceremonie!

Na de ceremonie stond iedereen klaar met een bellenblaas voordat de newlyweds ieder een fles bubbels mochten sabreren. Hierna was het tijd om te proosten en te beginnen aan het mooie taartjesbuffet.

'S avonds werden de vuurkorven aangestoken waar iederen gezellig omheen kon zitten voordat het feest losbarsten na een spetterende openingsdans! Doe mij iedere week zo'n Wedding Weekend.. Ik hou ervan!!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page