top of page

Roel en Joyce - Wijnhoeve de Heikant, Groesbeek

1 September 2017,WEDDINGWEEKEND!!

Wat tof, dit weekend mocht ik 2 bruiloften fotograferen. Beide bruiloften op een wijnhoeve en beide bruiloften zo anders. Ik voel me zo bevoorrecht dat ik dit mag doen, elke bruiloft die ik vast mag leggen voelt als een cadeautje. Al die mooie, persoonlijke momenten die je van zo dichtbij mag meemaken. Het blijft speciaal..

Ik begon de dag bij Joyce, ze had samen met een vriendin bij haar moeder geslapen. Nog even een meiden avondje voor de grote dag.

Al vroeg mocht ik beginnen met het fotograferen van alle voorbereidingen, terwijl Joyce nog volop in de krullers zat heb ik alvast wat mooie foto's gemaakt van haar jurk en killerheels! Toen Joyce klaar was met haar haar en make-up ben ik naar Roel gegaan om daar het aankleedmoment met zijn familie vast te leggen. Er hing een heerlijk relaxte sfeer en nadat Roel zich aangekleed had ben ik weer snel in de auto gestapt terug naar Joyce waar ze eindelijk in haar mooie jurk mocht stappen. Samen met haar moeder en nog een andere vriendin veranderde ze in een echt bruidje.

Met een super gave oldtimer kwam Roel zijn bruid ophalen. Na het ophaal moment zijn we naar de wijnhoeve gegaan voor de loveshoot, het zonnetje brak door en we hebben de mooiste foto's kunnen schieten tussen de druivenstruiken, voor een oude schuur, onder een prachtige boom en op de mega oprijlaan. Overal waar ik keek zag ik weer een ander mooi plekje waar ik nog even wat foto's moest maken.

De ceremonie vond plaats op het terras van het wijnchateau, met uitzicht over de wijngaard. Wat een plaatje! Een warme, persoonlijke ceremonie waar heel wat afgelachen is. Geweldig!! Proosten met alle familie en vrienden en natuurlijk het aansnijden van de mooie taart van Sandtaartje.

Ook 's avonds was ik nog even van de partij bij 't Zwaantje om de openingsdans en het begin van het knalfeest vast te leggen. Lieve Roel en Joyce, bedankt voor de TOP DAG!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page