June 1, 2018

November 11, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Bas en Linsey - Wijnhoeve van Ditshuizen, Groesbeek

February 23, 2018

 

Wedding Weekend, part II

 

Na de geweldige bruiloft op Vrijdag, was het Zaterdag de beurt aan Bas en Linsey om elkaar het ja woord te geven. Weer was de locatie echt een pareltje, een groot prieel tussen de druivenstruiken. Alles was prachtig aangekleed met gekleurde lampionnen, mooie veldboeketten, kant, kaarsjes en lampjes. Wat heb ik dit jaar toch een geluk gehad met al die prachtige locaties!

 

Dit keer geen standaard ophaalmoment, Bas zag Linsey voor het eerst tijdens de ceremonie. Nadat ze weg gegeven werd door haar broer stond Bas zijn aanstaande op te wachten boven aan het prieeltje omringd door alle familie en vrienden. Een heel speciaal moment. Linsey in een prachtige kanten jurk, samen met hun dochtertje Tesse. Midden in de wijngaard, het zonnetje dat steeds harder begon te schijnen, het uitzicht over de druivenstruiken, Tesse die tussendoor nog even de show stal, het was een prachtige ceremonie!

 

Na de ceremonie stond iedereen klaar met een bellenblaas voordat de newlyweds ieder een fles bubbels mochten sabreren. Hierna was het tijd om te proosten en te beginnen aan het mooie taartjesbuffet.

 

'S avonds werden de vuurkorven aangestoken waar iederen gezellig omheen kon zitten voordat het feest losbarsten na een spetterende openingsdans!

Doe mij iedere week zo'n Wedding Weekend.. Ik hou ervan!!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief

Copyright © 2019 Sanne Nillessen Fotografie