top of page

Throw away that bouquet!

Yes! Wedding season is weer in volle gang. Er zijn een hele hoop redenen waarom ik bruiloften zo leuk vind om te fotograferen, en deze is er daar zeker één van!

Jullie kennen deze traditie vast allemaal, het weggooien van het bruidsboeket. Ik raad ieder bruidje aan mee te doen aan deze traditie, dit staat namelijk garant voor een super leuke serie spontane foto's!

Hoe werkt het? De bruid gooit haar boeket zonder achterom te kijken over haar rechterschouder. Alleen ongehuwde vrouwen mogen achter de bruid gaan staan en proberen het boeket te vangen. De gene die het boeket vangt zou de eerst volgende zijn die gaat trouwen.

En dan nu de reden waarom ik dit moment altijd zo leuk vindt. Het begint al bij het opstellen, alle ongehuwde vrouwen worden bij elkaar geroepen en gaan in een groepje achter de bruid staan. Iedereen wil natuurlijk het beste plaatsje bemachtigen om het boeket te kunnen vangen. Als iedereen klaar staat mag de bruid gaan gooien, omdat ze met haar rug naar de vrouwen toe staan kan ze natuurlijk moeilijk inschatten hoe ver ze moet gooien. Soms moet er zelfs worden gedoken om het boeket te kunnen vangen. Dit zorgt vaak al voor lachwekkende situaties. En hoe leuk is het dan als je na het gooien achterom kijkt en ziet dat je zus of beste vriendin met jouw boeket in haar handen staat?! Op naar het volgende feestje! ;)

Vind je het zonde als bruid om je mooie boeket weg te gooien, kies er dan voor om een extra "gooi boeketje" te laten maken. Dit boeket hoeft niet groot te zijn, maar het is natuurlijk wel ontzettend leuk om dit moment samen met je vriendinnen en familieleden te kunnen beleven! En hierdoor kun jij zelf nog even wat langer genieten van je mooie boeket.

En zeg nu zelf, deze foto's mogen eigenlijk toch niet missen op je mooiste dag?!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page