top of page

Het avonturenbos, Groesbeek


In Februari ben ik begonnen aan de opleiding "natuurlijk licht fotograaf" van Willie Kers, Ik ben al jaren groot fan van haar en deze opleiding stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik heb een paar maanden moeten wachten tot de opleiding begon maar toen ik begin dit jaar startte was ik door het dolle heen. Iedere les leer ik zoveel nieuwe technieken, en kan nu niet meer normaal naar licht en kleuren kijken zonder te bedenken hoe ik hier een foto van zou maken.

Momenten vastleggen vind ik het leukste om te doen, ik heb nu geleerd door met licht en kleuren te spelen deze momenten nog net iets mooier te maken. Zeg maar de kers op de taart!. Voor de opleiding moet ik veel oefenen, en laat ik daar nou net het juiste modelletje voor hebben. Mijn nichtje Bodhi is super fotogeniek en laat zich altijd lekker makkelijk fotograferen. Ik kreeg weer een nieuwe opdracht, dus hup, hoedje op, laarsjes aan, spulletjes mee en op naar het bos!

Zoals ik al zei houd ik er van om momenten vast te leggen, niet te veel poseren maar lekker laten spelen. Voor een shoot met kinderen is het avonturenbos in Groesbeek de perfecte locatie. Lekker kliederen bij de waterpomp met een emmertje, de bad-eend vangen met het schepnet, schommelen bij de grote hut en over de bospaadjes scheuren met de bakfiets vol met bloemen. Heerlijk toch! Als er zoveel leuks te doen is hebben kinderen vaak niet eens in de gaten dat ze gefotografeerd worden.

Deze foto's hebben we aan het einde van de dag gemaakt, het zonnetje was al mooi aan het zakken en scheen daardoor prachtig door de bomen heen. Dat warme licht dat door de bladeren komt geeft net dat beetje extra magie aan de foto's.Ik kon niet wachten om na de shoot naar huis te gaan en met de nabewerking te beginnen! Ik kan er niks aan doen, maar hier word ik nou heel erg blij van!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page