June 1, 2018

November 11, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Harold en Angelique - Camping de Zoete Aagt, Groesbeek

October 13, 2017

Ten huwelijk gevraagd worden als je 25 jaar samen bent, hoe speciaal is dat?! 

 

Toen Harold en Angelique mij vroegen of ik nog beschikbaar was op 29 juli heb ik geen seconde getwijfeld. Dit zou een bruiloft worden die helemaal in mijn straatje ligt! Een dag met een vintage tintje, I LOVE IT! Dat deze bruiloft midden in mijn vakantie viel maakte me dus ook helemaal niets uit. 

 

Toen ik langs kwam voor het kennismakingsgesprek in Gendt werd ik alleen maar enthousiaster, van vintage bruidsjurk tot servies, verschillende kleine taartjes en eten in het gras. Deze dag zou helemaal top worden.

 

De dag begon al goed, het zonnetje scheen prachtig door de bomen heen. Samen met hun 2 meiden mocht Angelique zich omkleden. 3 prachtige jurken hingen te pronken aan de mooie houten balken van het verblijf. Heerlijk tutten samen met Angelique's moeder voordat Harold met de 2 jongens voor de deur stond. Wat mooi om te zien dat niet alleen Harold super trots was, maar Sil en Mees ook.

 

Daarna de ceremonie onder het prieeltje naast de boomgaard. Samen met Robin en Liv kwam Angelique aangelopen waar de mannen ze op stonden te wachten terwijl er prachtige muziek gedraaid werd. Na de mooie woorden van de leuke ambtenaar Petra Dikschei en  leuke anekdotes door de zussen van Angelique was het tijd voor de geloftes. Zo leuk hoe veel er gelachen is tijdens de ceremonie. Alle 4 de kinderen hadden een taak, het brengen van de ringen, een stukje voorlezen en niet te vergeten. Het slaan met de hamer.

 

En toen, proosten! Proosten op de liefde en het leven, heerlijk eten van verschillende taartjes en heel veel gezelligheid "met je blote voeten in het gras". Terwijl de barbecue werd voorbereid hebben we nog wat leuke foto's met het hele gezin gemaakt en was het voor mij alweer tijd om te gaan. Wat was het leuk, ik heb van iedere minuut genoten!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief

Copyright © 2019 Sanne Nillessen Fotografie