June 1, 2018

November 11, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Jerik en Renée - Het balkon van Groesbeek

July 31, 2017

Op 24 juni 2017 was het zo ver, de mooie dag van Jerik en Renée. De kleur oranje kwam in alles terug, van de bloemen, de taart, de aankleding, de auto tot aan de veters in Renée's schoenen.

 

Na het ophaal moment zijn we naar de Vasim en het Honig complex gegaan voor de loveshoot. Bij het honig complex was diezelfde middag een foodtruck festival dus hoe leuk om daar nog even wat foto's te maken?!

 

Jerik en Renée trouwden bij het balkon van Groesbeek. Super leuk want dit was de aller eerste keer dat er hier een bruiloft plaatsvond. Onder een prieeltje terwijl je ver over de weilanden van Groesbeek kunt kijken, echt een prachtige trouwlocatie! En dan ook nog getrouwd worden door je oom, ik heb nog nooit zoveel mensen zien lachen tijdens een ceremonie. Ik voel een carrière switch aankomen ;)

 

Renée is juf van 3 klassen, en dus was er een kinderreceptie. Zo leuk om al die trotse kinderen te zien, die zich helemaal uitgedost hadden. Ieder klas had iets leuks voorbereid, een liedje, levend memory en een leuk spel waarbij het bruidspaar hun schoenen uit moest.

 

Na al die leuke voordrachtjes werd de muziek wat harder gedraaid en was het tijd om te dansen!

 

Ook had ik vandaag een second shooter bij me,Lotte (Lotte Terlouw Fotografie) heeft me ondersteund tijdens het ophaal moment, de loveshoot en de ceremonie. Toch wel erg leuk om net die ene blik te vangen die je mist als je alleen bent.

 

 

 

 

 

 

Locatie: Het balkon van Groesbeek

Taart: Sandtaartje, Groesbeek

Second shooter: Lotte Terlouw Fotografie

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief

Copyright © 2019 Sanne Nillessen Fotografie